24. lokakuuta 2013

Paljon onnea vaan!

Tämä on nyt jo lyhyen ajan sisään toinen höpöhöpö-postaus, lupaan pitää höpinät jatkossa tiiviimmin omana tietonani. Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että tänään vietetään Lukevan peikon 2-vuotissyntymäpäivää! Kirja-arvosteluja kahteen vuoteen on mahtunut suunnilleen 70, kun kokonaisluvusta miinustetaan kaikki huttupostaukset. Uusi työ on verottanut jonkin verran lukuaikaa ja -intoa, kun tuntuu että työn suhteen on jatkuva stressi päällä. Kaksivuotiaan blogin kunniaksi voisin mietiskellä jonkinlaista ulkoasun muutosta tai kenties arvontaa. Onko teillä toiveita?

Joka tapauksessa, hyvää Lukevan peikon syntymäpäivää kaikille! Nautikkaa kirjoista ja Helsingin kirjamessuista, jotka pyörähtävät käyntiin tänään (ja jonne itse valitettavasti pääsen vain lauantaina, kun siellä ei ole yhtään yhtikäs mitään mielenkiintoista, hmph)!

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea kaksivuotiaalle! :D itse löysin blogisi ihan pari viikkoa sitten ja varsin mukava löytö onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia oikein paljon ja tervetuloa! Toivottavasti viihdyt pitkään! :) Työ pakottaa vähän epäaktiivisemmaksi, mutta kovalla tohinalla täällä päässä lueskellaan. :D

   Poista
 2. Onnea kaksivuotiaalle! Pidän ulkoasustani kyllä ihan tällaisenakin, että sen muutoksen suhteen minulla ei ainakaan ole toiveita. Toisaalta huomasin muutoksen piristävän itseänikin, kun muutin oman blogini ulkoasua joitakin kuukausia sitten, että jos itse kaipaat muutosta, sitten tee muutos. Muutos ei kuitenkaan mielestäni ole mitenkään ehdottoman tarpeellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuppaa pelottamaan, että onko tämä sittenkin liian tumma, varsinkin nyt kun talvi tulee ja ihmiset kaipaavat valoa. Toivottavasti synkkyys ei aiheuta lukijakatoa. :P Itse tykkään tällaisista silmille helpommista sivuista, mutta valtaosa ainakin minun seuraamistani kirjablogeista on valoisia ja avaria ja kauniita. Kateeksi ihan käy! :D

   Poista
  2. Olen hieman puolueellinen, koska oma bloginikin on aika tummanpuhuva, mutta mielestäni on ihan piristävää, että on blogeja, joiden ulkoasussa ei ole vain hempeitä sävyjä. Pidän tuota taustaasi kauniina enkä todellakaan usko kenenkään jättävän lukematta blogiasi ulkoasun vuoksi. :) Minun mielestäni on pääasia, että ulkoasu on selkeä (=tekstejä ei ole vaikea lukea) ja miellyttää omaa silmää.

   Poista
  3. Kiitos rohkaisuista (ja onnitteluista, unohtui kiitellä tuossa aiemmin!), olen kanssasi ehdottoman samaa mieltä ainakin siitä, että selkeys ennen kaikkea. Toki olisi hauska saada palautetta esimerkiksi joltakulta jolla on näkövaikeuksia, käsittääkseni esimerkiksi musta teksti valkoisella pohjalla saattaa olla joillekin todella hankala lukea. Mutta kunnes joku toisin vaatii, niin näillä mennään! :D Lisäilenpä muuten blogisi lukulistalleni. ;)

   Poista
 3. ONNEA, onnea vaan Peikkotytölle!
  Minusta blogissa tärkeintä on sen selkeys eikä siinä ole valittamista. Olen uskollinen blogisi seuraaja.
  Olen juuri palannut kirjamessuilta:kaksi päivää tiiviisti 10 - 18, paljon vaikutelmia. Nyt pitää vähän sulatella niitä, ja kirjoittaa sitten jotain asiaa tai jotain höpöä ja söpöä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja onnittelut kun jaksoit noin urheasti kirjamessuilla! Itse vietin eilen nelisen tuntia messuillen ja jo se kävi voimille. :D Ehkäpä juuri siitä syystä kirjasaaliskin jäi niin kovin laihaksi... Ensi kerralla paremmin?

   Hyvä kuulla, että olen onnistunut ainakin jossain ja kiitos kun seuraat! <3

   Poista

Jätä viesti, niin palaillaan! ~.n