6. lokakuuta 2015

Yksin Marsissa -arvonta!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

No nyt se on tapahtunut!

Into Kustannus julkaisi lokakuun alussa Andy Weirin upean, mahtavan, erinomaisen ja loistavan tieteiskirjan The Martianin suomennoksen. En voi sanoin kuvailla, kuin onnessani olen, että tämä kirja pääsee nyt myös suuren suomalaisen yleisön käsiin (joskin minun englanninkielinen kappaleeni kiertää edelleen ystävien käsissä, Helena~? <3). Onnesta sekopäisenä lähestyin Intoa ja kyselin, josko heillä riittäisi hyvää tahtoa niin paljon, että auttaisivat pikkuruista ja köyhää blogistipeikkoa järkkäämään tämän julkaisun kunniaksi arvonnan ja kyllä vain!

Nyt siis arvotaan paitsi kaksi Into Kustannuksen lahjoittamaa Yksin Marsissa -teosta, myös Lukevan peikon kustantamat leffaliput samaan aikaan ulos tulleeseen elokuvaan. Laitan siis samaan pakettiin kovakantisen kirjan ja kaksi kappaletta Finnkinon vapaalippuja, jotka voi käyttää joko tähän leffaan tai sitten johonkin muuhun. Teattereissa ei tosin taida juuri nyt mennä oikeastaan mitään muuta katsomisen arvoista, joten tiedän teidän tekevän fiksun valinnan! ~.n Arvottuun pakettiin kuuluu siis, toistan, kovakantinen kirja ja kaksi kappaletta Finnkinon teattereihin kelpaavia elokuvalippuja.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen osallistumisestasi. Kirjoita kommenttiisi, seuraatko Lukevaa peikkoa jossain somessa ja jos niin missä, tai oletko kenties rekisteröitynyt seuraaja ihan täällä blogin puolella. Suosin lukevia pikkupeikkoja, tietenkin, joten jos et vielä seuraa missään, niin nyt on vihoviimeinen hetki!

Onnea arvontaan ja huijareille käyköön huonosti!

Arvon kirjat sunnuntaina, kun palaan partioretkeltä! Aikaa osallistua on siis sunnuntaihin, sanotaan vaikka klo 18.00 saakka! Postitus tapahtuu seuraavalla viikolla.

Arpaonni osui tällä kertaa Markkaan ja Niina T.:hen! Laittakaa minulle yhteystietonne, niin postitan kirjat ja leffaliput ensi viikon kuluessa.

Kiitos kaikille osallistujille ja pitäkäähän silmät auki, koetan keksiä jotakin todella makoisaa rikki menneen satasen kunniaksi! ~.n <3

Innolla on vielä näköjään joku omakin kilpailu menossa, voitte osallistua näillä myös siihen! :D

PS. Blogiin on liittynyt 100. rekisteröitynyt seuraaja ja pyöreisiin lukuihin liittyvä neuroosini pakottaa minut järjestämään jotakin erityistä sen kunniaksi. Tästä kuitenkin lisää hiukan myöhemmin (kirjastopeikon palkkapussi on pieni ja heiveröinen, eikä se riitä kahteen arvontaan samassa kuussa)! Kiitos kaikille seuraajille, tykkääjille ja lukijoille, jokainen teistä on arvokas ja paras ja ihanin! <3


25 kommenttia:

  1. Seurailen facebookin linkkejä :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava arvonta, ehdottomasti mukana! :) Seurailen Bloggerissa, Facebookissa ja Twitterissä.

    VastaaPoista
  3. Hei! Luen blogiasi rekisteröityneenä käyttäjänä

    VastaaPoista
  4. No tähän arvontaan on ihan pakko osallistua - sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa. :D Olen rekisteröitynyt seuraaja täällä blogin puolella. :)

    VastaaPoista
  5. Osallistun. Pakko päästä katsomaan millaiseen muotoon tarina on leffassa kääntynyt. Seurailen peikkoa Facessa, bloggerissa ja Twitterissä.

    VastaaPoista
  6. Instagramia seuraan, joka sitten tänne johdattikin. :)

    VastaaPoista
  7. Instassa seuraan ja sitä kautta tänne pölähdin. Pakko osallistua, kirja kiinnostaa hirvittävästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Markka ja onneksi olkoon! :) Voitit kirjan ja kaksi leffalippua! Laita minulle yhteystietosi tuolla oikeassa palkissa olevaan sähköpostiosoitteeseen, ja postitan ensi viikon kuluessa sinulle palkintosi! <3

      Poista
  8. Hieno arvonta - tämä kirja kiinnostaa minuakin tosi paljon. :) Seuraan täällä Bloggerissa (lukijana) ja FB:n kautta myös.

    VastaaPoista
  9. Onpa mahtava arvonta! Elokuva vaikuttaa hyvälle, ja pitäähän se kirja lukea ensin. Mukana siis ollaan. Seuraan sinua täällä bloggerissa kuin myös twitterissä ja instagramissa! :)

    VastaaPoista
  10. Mahtava arvonta! <3 Ehdottomasti mukana. Seuraan ainakin Bloggerin ja Facebookin kautta. Oli puhetta miehen kanssa joku aika sitten, että menisimme tuon leffateatteriin katsomaan. Ja kirjakin luonnollisesti kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Niina ja onneksi olkoon! :) Voitit kirjan ja kaksi leffalippua! Laita minulle yhteystietosi tuolla oikeassa palkissa olevaan sähköpostiosoitteeseen, ja postitan ensi viikon kuluessa sinulle palkintosi! <3

      Poista
  11. Mukana arvonnassa! :)
    Seuraan sinua täällä blogissa ja facebookissa.

    VastaaPoista
  12. Olen lukenut blogia jo pitkään, mutten jostakin (?) syystä missään vaiheessa klikannut itseäni lukijaksi. Nyt klikkasin ja osallistun arvontaan :)

    VastaaPoista
  13. Mahtava arvonta, allekirjoitan! Kirja ja elokuva kiinnostaa paljon ja siksipä olen mukana arvonnassa. Seuraan blogiasi täällä Bloggerissa :)

    VastaaPoista
  14. Mukana arvonnassa! Seurailen sinua bloggerissa.

    VastaaPoista
  15. En tiennytkään, että kyseinen elokuva perustuu kirjaan... Nyt on siis pakko lukea kirja ennen kuin käyn leffan katsomassa! Ja instagramissa seuraan :)

    VastaaPoista
  16. olen rekisteröitynyt lukija blogspotissa, mukana, ihana arvonta!!
    sandi.osterlund@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Arvonnassa osallisena! Seurailen blogia Bloggerin kautta. :)

    VastaaPoista
  18. Seuraan blogiasi. Rakastan kirjoja.

    VastaaPoista
  19. Tätä blogia seuraan Bloglovinin kautta ja Facebookissa. Uskaltaudunkohan leffaan, kun ne avaruusleffat edelleen vähän ahdistaa,.. Kirja oli kyllä tosi hyvä. /Heli

    VastaaPoista
  20. unohin vastata. Eli eipä oo tullu seurattua mutta nyt vois alkaa seuraamaan. Ja osallistun arvontaan :D.

    VastaaPoista
  21. Facebookissa oon tykkäilijänä. Mukaan marsilaisen arvontaan :) Mukavaa partioreissua sulle!
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  22. Facebookissa seurailen

    mhpoint (ät) gmail piste com

    VastaaPoista
  23. Hei! Luen blogiasi Bloggerin kautta

    VastaaPoista

Jätä viesti, niin palaillaan! ~.n